eCRAC Venta i distribuciˇ de productes ecol˛gics


inici | castellano

Recollida selectiva

BioBox

Les bosses compostables, les galledes per a les escombraries amb divisions i els contenidors ajuden a separar els residus generats i a fer la recollida selectiva.

Utilitzar bosses compostables de Mater-Bi per recollir els residus orgànics facilita el compostatge d'aquests residus, ja que es composten amb el contingut d'aquestes i generen un compost d'alta qualitat que pot utilitzar-se com a adob per a plantes.

En canvi si es recullen en bosses de plàstic, després a les plantes de compostatge s'han de trencar per separar-les dels residus orgànics, però el compost generat no queda net de plàstic i per això no es pot utilitzar satisfactòriament com a adob.

Les galledes d'escombraries amb compartiments i contenidors permeten guardar separadament els residus que generem. Això possibilita que es reciclin i no es llencin en abocadors o es cremin en incineradores.

BioBoxGalleda domèstica airejada

La galleda de les escombraries airejada és ideal per a la facció orgànica (humida) de la cuina; el cos reixat permet que se n'airegi el contingut i així allarga la vida de les bosses compostables. A més, evita la formació de líquids, les pudors i redueix el pes de les escombraries orgàniques.

Capacitat de 7 litres (llarg 24 x ample 19 x alt 22,5 cm; 392 g). Cos de polipropilè; nansa de metall amb peça anatòmica de PEBD.

Recicubo domŔsticRecicubo domèstic

Galledes d'escombraries de gran capacitat (30 l) amb compartiments per separar les escombraries. Pensat per a les mides estàndard de les cuines del país. Permet col·locar dos Recicubos sota l'aigüera, un de color groc i gris, i un altre de blau i verd.

Paperera selectivaPaperera selectiva

Paperera rectangular a què es poden adaptar dos recipients accessoris. Facilita la separació de fins a tres residus diferents a l'oficina, escola, etc. El seu disseny permet muntar els accessoris indistintament a l'interior o a l'exterior de la paperera.

Fabricada amb un 10% de plàstic reciclat.

Bosses compostablesBosses compostables

Dissenyades expressament per a la recollida de la matèria orgànica. Estan fetes de Mater-Bi, un material compostable fet a base de midó de blat de moro.

A diferència del que passa amb les de plàstic, les de Mater-Bi es composten juntament amb les escombraries que contenen, sense reduir la qualitat del compost que s'obté [ mides ].

Les tintes utilitzades en la impressió també compleixen amb els criteris de compostabilitat.

Fundes compostablesFundes compostables per a les escombraries

Bosses compostables per a la recollida de la matèria orgànica de grans productors. Estan fetes de Mater-Bi, un material fet a base de midó de blat de moro.

A diferència de les de plàstic, les de Mater-Bi es composten juntament amb les escombraries que contenen, sense reduir la qualitat del compost que s'obté [ mides ].

Les tintes utilitzades en la impressió compleixen amb els criteris de compostabilitat.

 

Vegeu també Compostadors
Més bosses