eCRAC Venta i distribuciˇ de productes ecol˛gics


inici | castellano

Embalatge

Flupis, material de farciment per embalar

Precinte de paper biodegradableEls flupis són l'alternativa al material de farciment fet amb porexpan (poliestirè expandit) ja que ofereixen les mateixes prestacions i, a més, són totalment biodegradables.

Aquest innovador material no es carrega electrostàticament i no atreu la pols.

Està fabricat amb diaris reciclats i midó.

Precinte de paper biodegradablePrecinte de paper biodegradable

Aquest precinte està fet de paper kraft (no blanquejat) i amb coles vegetals. És biodegradable. Té una gran resistència i durabilitat, especialment en cambres frigorífiques —la qual cosa el fa ideal per als congelats—. Es pot reciclar amb les caixes de cartró, a diferència del que passa amb els precintes de plàstic.

Bosses compostablesBosses compostables de tipus samarreta

Bosses totalment biodegradables i compostables perquè estan fetes de Mater-Bi (un material fet a base de midó) i tintes que compleixen amb els criteris de compostabilitat.

Són ideals per reutilitzar-les a la cuina per a la brossa orgànica. Hi ha la possibilitat de fer-ne amb mides i gruixos especials [ +info ].

Bosses compostablesBosses compostables amb nansa de tipus ronyó

Bosses d'alta qualitat, totalment biodegradables i compostables perquè estan fetes a base de midó i tintes que compleixen amb els criteris de compostabilitat. Hi ha la possibilitat de fer-ne amb mides i gruixos especials.

Impressió a sis tintes. Fetes de Mater-Bi, un material fet a base de midó.

Bosses de paper reciclatBosses de paper reciclat

Bosses de paper reciclat. Gran varietat de mides i gramatge per a diferents necessitats amb nansa plana o arrissada. Hi ha la possibilitat de fer-ne amb mides especials i impressions personalitzades.
Els articles d'embalatge del nostre catàleg, a banda de ser de molta qualitat, són ecològics perquè són reciclables i biodegradables.