eCRAC Venta i distribuciˇ de productes ecol˛gics


inici | castellano

Bosses

Bosses compostables per a les escombraries

Dissenyades expressament per a la recollida de la matèria orgànica.

Estan fetes de Mater-Bi, un material fet a base de midó de blat de moro. Les tintes compleixen amb els criteris de compostabilitat.

Les bosses compostables de Mater-Bi són la gran alternativa a les de plàstic. Tenen les mateixes prestacions però són ecològiques, ja que es biodegraden de debò en un període molt curt de temps, és a dir, es converteixen en compost que es pot utilitzar com a adob per a plantes.

En condicions de compostatge produeixen un compost d'alta qualitat [ mides ].

Bosses compostables per a fruita i verdura

Contràriament a les de plàstic, aquestes bosses són 100% biodegradables i compostables perquè estan fetes de Mater-Bi, un material fet a base de midó de blat de moro, i per tant són aptes per a l'alimentació.

Són ideals per utilitzar-les després a la cuina com a bosses de les escombraries per a la matèria orgànica, ja que permeten la producció d'un compost d'alta qualitat [ mides ].

Fundes compostables per a les escombraries

Dissenyades expressament per a la recollida de la matèria orgànica de grans productors. Estan fetes de Mater-Bi, un material fet a base de midó de blat de moro. Les tintes compleixen amb els criteris de compostabilitat. En condicions de compostatge produeixen un compost d'alta qualitat [ mides ].

Bosses compostables de tipus samarreta

Bosses totalment biodegradables i compostables perquè estan fetes de Mater-Bi, un material fet a base de midó. Les tintes compleixen amb els criteris de compostabilitat.

Són ideals per reutilitzar-les després a la cuina com a bosses de les escombraries per a la brossa orgànica [ mides ].

Bosses compostables amb nansa de tipus ronyó

Bosses d'alta qualitat, totalment biodegradables i compostables perquè estan fetes de Mater-Bi, un material fet a base de midó i tintes que compleixen amb els criteris de compostabilitat.

Bosses de paper reciclatBosses de paper reciclat

Bosses de paper 100% reciclat. Gran varietat de mides i gramatge per a diferents necessitats amb nansa plana o arrissada. Hi ha la possibilitat de fer-ne impressions personalitzades i mides especials.

 

Bosses compostables de Mater-Bi... la gran alternativa a les de plàstic